torstai 14. tammikuuta 2016

Viikko 2

Maanantaina aloitimme toisen työviikon hyvillä mielin. Ohjelmassa oli ensiapua, koululle saapui ammattilainen opettamaan lapsille ensiapua. He pääsivät harjoittelemaan mm. painelu-puhallus elvytystä ja saivat ensiapukortit.
Tiistaina meillä oli vapaapäivä, sillä opettajilla oli koulutuspäivä. Lähdimme käymään Weiden centrum-kauppakeskukseen shoppailemaan.


 Keskiviikkona päiväkeskuksessa työskentelevät Neat tulivat tutustumaan työpaikkaamme. Päivään kuului mm. askartelua, ruuanlaittoa ja oppitunteja.
Torstaina oli joka torstaina oleva liikuntapäivä.
Perjantaina menimme ammattikoululle tutustumaan sosiaalityöntekijöiden oppitunteihin sekä Marcin musiikintunneille. Opettaja käytti "virheistä oppii"- menetelmää. Oppilaat harjoittelivat vuodepesuja aluksi niin kuin itse kuvittelisivat kuinka se tapahtuu opettajan naureskellessa vieressä. Sen jälkeen opettaja näytti kuinka pesut oikeasti tehdään. Meidän mielestämme tämä opetustapa ei ollut kovin hyvä.
Viikonloppuna tapasimme kaksi Marcin kollegaa Kölnissä. Kövimme korkeassa rakennuksessa katselemassa maisemia.
 


Sen jälkeen menimme suklaamuseoon, jossa tutustuimme suklaan tuotantoon kasvatuksesta valmiiseen suklaaseen sekä ostimme tuliaisiksi suklaata.
















Lopuksi kävimme vielä Primarkissa shoppailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti